Equmeniakyrkan storsatsar på smögenbryggan

Equmeniakyrkan storsatsar på närvaro på smögenbryggan i sommar

I år kommer Equmeniakyrkan att storsatsa på kvälls- och nattöppet i vår fastighet Pater Noster mitt på Smögenbryggan. För oss är det viktigt att finnas mitt i nattlivet under högsäsongen och vi tror att det vi erbjuder kommer vara ett bra komplement till allt annat som sker. Vår förhoppning är att ha öppet de flesta kvällar och nätter under veckorna 28-31.

Vi vill erbjuda en trygg plats för den som behöver det, en lugn oas dit alla är välkomna. Församlingen har sedan tidigare ett nära samarbete med ordningsvakter och polis, något som vi har som ambition att fortsätta även i sommar. Vid några tillfällen kommer även pastor eller präst finnas på plats.

Sponsring
Equmeniakyrkan står som ensamma finansiärer för det här projektet med förväntad kostnad på ca 50.000kr vilket omfattar utgifter och personalkostnader.

Församlingens nya ungdomsledare Henrik Dävermo kommer att vara ansvarig för sommarteamet. Vår förhoppning är att både privatpersoner, organisationer och företag ser värdet av att vi finns på plats och vill stötta oss ekonomiskt.
Tillsammans skapar vi en trygg sommar på bryggan.

Swish: 123 682 73 80
Bankgiro: 112-68 12
Märk alla inbetalningar med ”Sommarteam”.
Vid gåvor över 2.500 kr erbjuder vi plats för namn eller logotyp i vår annonsering kring satsningen.

Har du frågor eller vill bidra med en större summa pengar? Kontakta:

Henrik Dävermo, ungdomsledare
0703-736303
henrik.davermo@equmeniakyrkan.nu