Barn och unga

Equmenia är Sveriges största kristna barn- och ungdomsorganisation. Equmenia Smögen står bakom kyrkans verksamhet riktad till barn och unga i Equmeniakyrkan Smögen.

Equmenia Smögen har massor av aktiviteter som fyller kyrkan med barn och ungdomar nästan hela veckan. I dagsläget finns det söndagsskola, scout, pulsbandy samt Equmenias spontantevenemang igång. Det finns med andra ord något för de flesta, och skulle det vara så att man känner sig för gammal finns alltid möjligheten att vara med som ledare.

Equmenia Smögen vill erbjuda gemenskap, kreativa och meningsfulla aktiviteter, goda samtal och en trygg plattform i vardagen – med Jesus i centrum och öppen för alla. Vi vill att de barn och ungdomar som vi möter ska känna sig sedda och älskade – av de ledare de möter och av Jesus själv. Vår önskan är att equmenia Smögen ska vara en plats där en tro kan väckas och växa.

Vill du stödja oss? Klicka på knappen nedan så kommer du till vårt medlemsformulär. Fyll i uppgifterna och betala medlemsavgiften, 200:-/person och kalenderår, så är du en del av Equmenia Smögen.

mån 4 mar

tis 5 mar