Vi söker ungdomspastor och församlingsmusiker

Är du den vi söker? Vill du vara den ungdomspastor eller diakon som med Kristus i centrum leder och visar vägen för barn, ungdomar och familjer i vår församling på Smögen/Bohuslän? En klippa som ungdomarna kan knyta an till och en motor i utvecklandet av barn- och ungdomsarbetet och församlingslivet. Heltid eller deltid.

Vår församling med ca 120 medlemmar i varierande åldrar ligger på den lilla ön Smögen i Sotenäs kommun. Ett stenkast från kyrkan ligger hela västerhavet, vackra klippor och den populära Smögenbryggan. På andra sidan bron finns närheten till kuperad natur med skog och höga berg. I kommunen finns flera små samhällen som Kungshamn, Hunnebostrand, Bovallstrand och Tossene.

Vårt barn- och ungdomsarbete är en viktig del av vår församling men också för hela samhället. Scout är den största verksamheten som lockar barn från alla delar av kommunen. Andra verksamheter vi har är t.ex. fritidsgård, sommarhäng, söndagsskola, rockskola och Boost för tonåringar.

Vi söker även församlingsmusiker eller musikledare som kan utveckla församlingens musikliv. Deltidsanställning.

Ansökan med referenser önskas snarast. Intervjuer sker löpande.
För mer information om tjänsten, kontakta ordförande Gunnar Ekström, tel 0708-38 38 38.

För mer info se våra Facebook-sidor:
Facebook - Equmeniakyrkan Smögen >>
Facebook - Equmenia Smögen >>